Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο φάκελος… επιστρέφεται ώστε να συντάξει το Δ.Σ. του νοσοκομείου το κατηγορητήριο και στη συνέχεια θα επιστραφεί και πάλι στο Κεντρικό Π...

Βρέθηκε και επιστρέφει στο ΠΑΓΝΗ, ο “χαμένος φάκελος” της αναισθησιολόγου – ξαδέρφης του Πολάκη

 

Ο φάκελος… επιστρέφεται ώστε να συντάξει το Δ.Σ. του νοσοκομείου το κατηγορητήριο και στη συνέχεια θα επιστραφεί και πάλι στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο.


Επιστρέφεται από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο φάκελος που αφορά την υπόθεση αφαίρεσης πεθιδίνης από την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη.

Οπως ανέφερε η πρόεδρος του Συμβουλίου Λένα Παγώνη, ο φάκελος επιστρέφεται ώστε να συντάξει το Δ.Σ. το κατηγορητήριο και στη συνέχεια θα επιστραφεί και πάλι στο Πειθαρχικό που θα εξετάσει κατά προτεραιότητα την υπόθεση. “Εχουμε 52 υποθέσεις σε εκκρεμότητα εδώ και 3 χρόνια. Με μια γραμματέα πώς να προλάβουμε;”

Η κα Παγώνη υπογράμμισε: “Είμαστε συνεχώς στο στόχαστρο της κριτικής των ΜΜΕ γιατί καθυστερούμε να εξετάσουμε την υπόθεση. Μάλιστα διαβάσαμε δημοσιεύματα στην Αθήνα ότι ο φάκελος έχει χαθεί. Είναι ντροπή να λέγονται και να γράφονται τέτοια πράγματα. Πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τόσο μεγάλο όγκο πειθαρχικών υποθέσεων απ’ όλη την Ελλάδα όταν έχουμε μια γραμματέα; Η ίδια είπε ότι μαζί με την υπόθεση Πολάκη εκκρεμούν 52 ακόμα υποθέσεις εδώ και 3 χρόνια που πρέπει να εξεταστούν και να περάσουν από το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο

Ο καθηγητής Γ. Χαλκιαδάκης εκτελών χρέη διοικητή ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου είπε: “Μόλις παραλάβουμε τον φάκελο θα προχωρήσουμε άμεσα τη διαδικασία”.

Εφημερίδα Πατρίς